İlk Dövmem Bir Faciaydı. Destansı Facia - İzlesenebi video

Yeni Gelen

Home Top Ad

13 Mayıs 2019 Pazartesi

İlk Dövmem Bir Faciaydı. Destansı Facia

Bu George. Yakin vakitte ilk dövmesini yaptırdı ve dövmesi bir faciaya dönüştü. Hikayesi de şöyle!

George 14 yaşından beri bir dövmesi olmasını hayal ediyordu. Dövmelerle dolu insanların görünüşlerini seviyordu. Çok havalıydılar ve vücutlarında gerçek sanat taşıyarak kendilerini ifade ediyorlardı. Nihayet ilk dövmesini yaptıracağı için çok heyecanlıydı. Bir kurt resmi olmasına karar vermişti bile çünkü kurtlar kendi iç dünyasını mükemmel yansıtan, gururlu, heybetli ve sadık hayvanlardı.

Tek sorun, dövme yaptırmak için 18 yaşında olması veya anne babasından izin alması gerekmesiydi. O yüzden 16. Yaş günü hediyesi olarak ailesinden dövme istemeye karar verdi. Anne babasıyla konuştuğunda ona şöyle sorular sormaya başladılar: “Neden vücudunu mahvetmen gerekiyor ki?”, “Bunu bir kız için mi yapıyorsun?”, “Bunun hayat boyu duracak bir şey olduğunun farkında mısın?” Onları ikna etmeye çalıştı ama yine de hayır dediler, 18 yaşından sonra ne isterse yapabileceğini de eklediler.

Fakat o bekleyemedi çünkü aklında güzel bir kurdun dövmesini yaptırmıştı bile. Ancak tabii ki George durumu anlıyordu, ailesi başka bir jenerasyondandı ve bu onlar için aynı şey değildi. O nedenle yeni bir plan yapması gerekiyordu. İlk olarak, dövmesi sırtında olmalıydı ki fark etmesinler ve nispeten de küçük olmalıydı. İkincisi, ona evde dövme yapmayı kabul edecek birini bulmalıydı. Bu, dövme stüdyosuna gitmekten de daha ucuza mal olurdu.

Çevresine sordu ve sonunda amatör bir dövme uzmanı adam buldu. Gerçek adını açıklayamayacağı için biz ona Bill diyelim. Birbirleriyle mesajlaştılar ve Bill tam bir dövme seti olduğunu söyledi. Kesinlikle güvenliydi çünkü çok dikkatliydi. Üstelik hala öğrenmeye devam ettiği için, çok daha ucuz olacağını söyledi.

George onun yerine gitti ve adam biraz… Garipti. Daha önce daha yeni başladığını söylediği halde, ne kadar iyi olduğunu anlatıp durdu ve garip bir havası vardı; sanki bazı açılardan samimi değil gibiydi. Dürüst olmak gerekirse, George bu işi orada iptal etmesi gerektiğini hissetti ama çok heyecanlıydı, onun yerine “ne kadar kötü olabilir ki?” diye düşündü.

Evet, anlaşıldı ki çok kötü olabilirmiş. Sırtında olduğu için, George Bill’in ne yaptığını göremedi ama zaman zaman “tüh” gibi şeyler söylediğin duyuyordu. Bu, dövme uzmanınızdan duymak isteyeceğiniz bir şey değil. Birkaç saat sonra, bugünlük işlerinin bittiğini söyledi, daha sonraki bir zamanda dövmeye devam edecekti. George aynaya baktı ve dövmesi berbattı! Kurdun gözleri birbirinden çok uzaktı, burnu çok uzundu ve genel olarak da eğri büğrüydü. George sinirlendi ve onunla tartışmaya başladı, “Bu ne, olması gerektiği gibi görünmüyor!” gibi şeyler söyledi… Fakat Bill bunların sorun olmadığını, daha sonra düzelteceğini ve önemli bir şey olmadığını söyleyerek George’u başından savdı. Dövmeyi bitirmeye ne zaman gelebileceğini sordu ama George “hayır sağ ol” dedi ve öfkeyle çıkıp gitti. Yine de ona ödeme yapmak zorunda kaldı.

Arkadaşları uzun süre George’la dalga geçtiler ve beden eğitimi dersinde kimse berbat dövmesini görmesin diye çok dikkatli davranmaya çalıştı. Fakat insanlar yine de fark ettiler ve başkalarına anlattılar, yani herkes sürekli ona gülüyordu. Bu, George için çok utanç vericiydi ve durumu açıklamaya çalışmıştı ama kimse umursamamıştı. Üstelik bakımını yapmaya çalışmak çok zordu çünkü dövmesi sırtındaydı.

Fakat en önemli şey, dövmesini ailesinden saklamasıydı çünkü ona çok kızacaklarını biliyordu. Birkaç hafta elinden geleni yaptı ama sonunda babası bir şey ararken odasına girdi. George o sırada gömlek değiştiriyordu ve babası “kurdu” fark etti. “Bu NE?!” diye sordu ve yapabildiği tek şey annesine ve babasına suçunu itiraf etmekti. George ikisine de her şeyi anlattı ve ailesi de sessizce ve sert görünmeye çalışarak dinlediler ama anlatmayı bitirdiğinde kendilerini tutamadılar ve gülmeye başladılar!

George aslında rahatlamıştı çünkü bu kendisine kızmalarından iyiydi. Düzelttirmesi için para verip veremeyeceklerini sordu, böylece en azından daha iyi görünürdü. Kahkahaları arasında “hayır, anneni babanı dinlemezsen neler olacağını hatırlatman için sırtında kalsın” dediler. Sonunda “eğri büğrü kurduna” alıştı , hatta onu sevmeye bile başladı. Arkadaşları ya da ailesi dalga geçtiğinde, o da onlara katılıyordu, böylece eninde sonunda herkes bu durumu unuttu.

George ilk dövmesini gelecekte daha dikkatli olması ve üçkâğıtçı bir adamın yerinde dövme yaptırmaması gerektiğini hatırlamak için hala sırtında taşıyor. 18 yaşını doldurunca düzelttirecek ama o zamana kadar bununla yaşamak zorunda!




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pages