Yenidoğan İkizler Hastane Bebek Yatağında İlk Konuşmalarını Yaptı - İzlesenebi video

Yeni Gelen

Home Top Ad

29 Mart 2020 Pazar

Yenidoğan İkizler Hastane Bebek Yatağında İlk Konuşmalarını Yaptı

Yenidoğan İkizler Hastane Bebek
Bu iki yeni doğan kız çocuğunun ilk konuşmalarına girdiği iç açıcı an. Bu iki özdeş ikiz kız nihayet birbirleriyle konuşabileceklerini fark ediyorlar ve hatta kendi bebek dillerinde birbirleriyle goo ve galarıyla sohbet ediyor gibi görünüyorlar.
Ne kadar sevimli! Görüntüleri doğduktan sadece bir saat sonra birbirleriyle ilk "sohbet" iki sevimli yeni doğan ikizler gösteriyor!
Bu video sadece sevimli değil mi? Böyle yeni doğan bebeklerin böyle genç yaşlarda bir konuşma yapabileceğini kim bilebilirdi ! Doğum mucizesi gerçekten şaşırtıcı ve bu iki ikizin "konuşuyor" olması onu daha da şaşırtıcı kılıyor!
Bu kişinin bu videoyu umarım bu ikizler yaşlandığında yakalamayı başardığı iyi bir şey, onlar zevk alacak ve derinden besleyecek! Bu, hayatlarının geri kalanında hatırlayacakları bir an olacak! Muhtemelen ikizlerin klipsinin buzdolabının önünde derin bir tartışmaya sahip olduğunu hatırlıyor musunuz?
Tatlı klip ikizlerin kendi dillerine sahip olup olmadıklarını tartıştı. Yeni doğan ikizlerin yüzde 50'sine kadar kendi dillerine sahip olacaklar, sadece birbirlerini anlamanın ve kimsenin anlayamayacağı bir yol. Teori, ikizlerin başından beri birbirine yakın oldukları, iletişim açısından çok fazla ihtiyaç duymadıklarıdır. Nedeni ne olursa olsun, ikizlerin iletişim kurmasını görmek ve duymak her zaman hoş bir manzaradır!

Newborn Twins Have Their First Conversation In The Hospital Baby Cot

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pages